momentet

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Dekorimet

dekorimetLe t'i mahnisim mysafirët tua me ngjyra fantastike, mbulesa tavolinash dhe mveshje karrigesh. Llojllojshmëria e këtyre gjërave e bën ahengun tuaj shumë më ndryshe.

GRANDdecor ofron zbukurime të llojeve të ndryshme për dasma dhe ahengje, varësisht nga kërkesa juaj për restorante apo ambiente shtëpije.

Dekorojmë ambiente për dasma, syneti, fejesa, ditëlindje, promovime, mbrëmje gala e spektakle televizive.


 

Ceremoni martesore

Granddecor është company e cila ka hap nje dritare të re në tregun kosovar, dhe...

Mё tepёr...

Ftesat

Ofrojmë ftesa të ndryshme për festën tuaj.

Më tepër......

Dekorimet

Ofrojmë shërbime dhe dekore të ndryshme për festën tuaj.

Më tepër...